Welkom in groep 7-8

In groep 7/8 werkt juf Cynthia van maandag t/m donderdag. Op vrijdag werkt juf Liliane in groep 7/8.

Binnen ons onderwijs werken we thematisch. Hiervoor gebruiken we de methode Alles-in-1, waarin we 5 projecten per jaar behandelen. Daarnaast in de tussenweken, gebruikten we Alles Apart. Hierin worden alle taalaspecten apart behandeld, zoals: spelling, grammatica, werkwoorden, Engels e.d. Voor begrijpend lezen maken we gebruik van Nieuwsbegrip en HCO. Voor de studievaardigheden gebruiken we Blits.

De kinderen werken op Snappet met rekenen en woordenschat. We gebruiken voor rekenen de methode Wereld In Getallen. Daarnaast presenteren de kinderen een boekendoos en een spreekbeurt en schrijven ze 2 werkstukken per jaar.

De kinderen worden voorbereid op het voortgezet onderwijs door huiswerk te maken. Dit plannen ze in hun agenda. Hierin proberen we ze het stukje agendagebruik en plannen al te leren, zodat dit niet nieuw is op het VO.