Welkom bij OBS Wilp-Achterhoek

O.B.S. Wilp-Achterhoek is een school die kinderen een stevige basis voor de toekomst geeft, op zowel cognitief als sociaal gebied. Onze school is herkenbaar aan zijn waardevolle tradities in combinatie met modern thematisch onderwijs.

We creëren een sfeer van saamhorigheid en betrokkenheid waarbinnen kinderen zich kunnen ontwikkelen en spelen in op de verschillen tussen kinderen. Daarbij komen we tegemoet aan de drie basisbehoeften van kinderen; competentie, autonomie en relatie

Onze school beschikt over een prachtig schoolplein, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en bewegen. Ook hebben we een moestuintje dat samen met de kinderen onderhouden wordt. Op dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen terecht bij onze buitenschoolse opvang.

Kalender


Nieuwsbrief 7
Startdatum/tijd: vrijdag 22 februari 2019
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Deze vrijdag ontvangen ouders de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar.
Aangemaakt door OBS Wilp-Achterhoek Op maandag 26 november 2018
Floralia 2018
Geplaatst in Nieuws
op 25-09-2018
15 september was het weer zover; de Floralia!
Wat was het een geweldige dag. De kinderen hebben genoten. Lees hier het artikel dat geplaatst is in Het Voorster Nieuws. [Lees meer]

Welkom

OBS Wilp-Achterhoek

Onze school bevindt zich in de kleine dorpskern Wilp-Achterhoek. Aan de voorzijde is het een traditioneel ogende school met grindplein en grote bomen en aan de achterzijde een ruim schoolterrein, met speeltoestellen en een riant speelveld. Kijkt u vooral even rond op de site. U bent van harte welkom op onze school; maak dus gerust een afspraak voor een rondleiding.

Imke Roeterdink
directeur


Nieuwsgierig? Bekijk de schoolgids


Mijn kind

Neem een kijkje in de klas en ontdek wat we in onze groepen doen:

Facebook