BSO Wilp-Achterhoek

BSO 40 weken:                                     € 7,29 per uur
BSO incidenteel:                                   € 7,59 per uur

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld is € 12,50 voor het eerste kind en voor het tweede en derde kind dient u € 7,50 per kind te betalen. Vanaf het vierde kind is de inschrijving gratis. Uw inschrijving is pas definitief na het voldoen van het inschrijfgeld.

Kinderopvangtoeslag
Voor al onze opvangmogelijkheden kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. De maximale uurprijs voor de BSO ligt voor 2019 op € 6,89. Hierbij dient u het LRKP-nummer van de locatie op te geven (LRKP: 438513939).

U kunt uw kind online hier inschrijven.

Pedagogisch werkplan

U kunt het pedagogisch werkplan van BSO Wilp Achterhoek inzien op de locatie of hier downloaden.

GGD-rapport

U kunt het meest recente GGD-rapport van BSO Wilp Achterhoek inzien op de locatie of hier downloaden

Vragen en informatie

Voor vragen en verdere informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Stichting Archipel Kinderopvang:
Adres: Houtwal 16b, 7201 ES Zutphen
Telefoonnummer: 0575 – 596120